söndag 8 januari 2012

Charmig stuga i Ludvika, nära till allt

Min charmiga villa ligger nära centrum men ändå lite bakom på en lugn och fridfull gata. Det tar endast 7 minuter att komma till centrumkärnan och 10 minuters promenad till närmaste badplats.
Det finns 4 familjevänliga skidbackar i närheten. 2 mil till fjällbergets skidanläggning i Grängesberg. www.fjallberget.se/14303993 . 1,5 mil till uvbergsbacken i Smedjebacken, http://www.uvbergsbacken.se/.  3,5 mil till romme alpin i Borlänge. http://www.rommealpin.se/ , samt 5 mil till Säfsens  skidanläggning. http://www.safsen.se/ . Alla mycket populära backar.
Ett bra alternativ mot de stora backanläggningarna i sälen, då det är lite lugnare, trivsammare, gemytligare och inte minst billigare i dessa lite mindre anläggningarna. Förövrigt finns det oerhört mycket aktiviteter för turister i södra dalarna.

Villan består av två lägenheter, denna annons gäller den övre lägenheten  som jag hyr ut året runt.
Vardagsrummet består av bäddsoffa för 2, en familjevåningssäng där den undre är 120cm. bred, den övre 80cm. Bred. I rummet finns även en platt-TV med Viasat utbud samt en värmande braskamin, ved ingår. Sovrum 1 har familjevåningssäng och en massagefåtölj. Sovrum 2 som är litet men mysigt, innehåller en 120cm. bred säng . Vidare finns det ett litet datarum med lapptopp, och bredband.

Trädgården är stor och lummig med en hammock och sittgrupp. Altanen har också 2 sittgrupper, en för 8 personer och en liten för 2 personer
Trädgård, altan och nedre hall delas med lägenheten på  nedre botten.
Uthyres även som möblerad permanentbostad. 6000kr./mån

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar